5 January 2006


Ending this chapter


Mungkin sudah saat nya atau memang ini masanya dimana semua orang rasanya berbicara dengan topik yang sama…dan akrab ditelinga akhir-akhir ini…untuk 3 bulan terakhir dan minggu pertama di bulan Januari tahun 2006.

Apapun yang g rasakan, mungkin menjadi hal yang orang pikirkan juga…pada fase tertentu dalam hidup kita yang akan dihadapkan pada sesuatu yang sama sekali tidak kita sukai.

Gw misalnya selama ini memperhatikan orang-orang disekitar g yang sibuk mempertanyakan yang namanya Mr. Soul dan Mrs Mate…atau Mrs Soul dan Mr Mate, bicara tentang “relationship” yang ada disekitar kita. Bener gak sih kalo relationship yang udah kita jalani bisa jadi bukan soulmate kita ? apakah relationship yang dihiasi dengan pertengkaran itu kesimpulannya dia bukan soulmate kita? Atau proses itu terjadi begitu saja? Terjadi secara alami ? dan tanpa kita duga sebelumnya.

Melepaskan apa yang biasa bersama kita tentunya butuh keberanian yang cukup besar, contohnya…melepaskan ikatan terindah yang pernah g jalin dengan sekolah gw…mau sidang aja diundur undur :p…butuh keberanian, usaha dan kesabaran kan untuk menanti itu datang …I mean “waktunya”…kata seseorang “rasanya akan selega seperti habis buang air “…

Melepaskan ikatan dengan tempat kita biasa kerja, tempat yang bisa kita jadikan pembuktian kalau kita mampu menjadi seseorang yang bertanggung jawab dan tempat kita pernah merasakan segala sesuatu yang melibatkan proses menuju kedewasaan dalam aksi maupun pemikiran.

Semua itu intinya adalah siap nggak mengakhiri sesuatu dan melihat perubahan? Menerima perubahan dan menjalani perubahan yang akan datang tersebut?

Sebuah pintu yang sangat besar sekali …hmm mungkin sama dengan black box…yang g nggak tau sama sekali dalemnya apa?...tapi selama ada keberanian dan motivasi ..semua pasti bisa dilalui.

Sesuatu yang g pikir harus terjadi dalam lingkaran hidup seseorang.

That’s all.


8 comments:

Anonymous said...

Hello, i think that i noticed you visited my web site thus i got here to return the choose?.I am trying to find issues to enhance my site!I guess its good enough to
make use of a few of your ideas!!

Have a look at my blog post singapore escorts
(irdwg.ir)

Anonymous said...

Pretty portion of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to
assert that I acquire actually enjoyed account
your weblog posts. Any way I'll be subscribing for your augment and even I success
you get right of entry to consistently quickly.


my blog; robot trading steel price list (http://www.robot-trading.net)

Anonymous said...

besides does not flavour saintlike. If you need
to produce the like symbol of things are grave, but ofttimes currency off of a lot of mass in fashioning contacts, evaluating your commerce e-mail promote.Excellent Advice For Those particular Occasions When you are difficult to
appearance the allow Otis Sistrunk Youth Jersey Derrick Shelby Youth Jersey Roman Harper Authentic Jersey Merril Hoge Youth Jersey Lavelle Hawkins Youth Jersey Harry Douglas Authentic Jersey Everson Griffen Jersey Deion Sanders Jersey DeMeco Ryans Youth Jersey
Paul Hornung Jersey Kelechi Osemele Youth Jersey Deone Bucannon Youth Jersey Kai Forbath Authentic Jersey Frank Gore Authentic Jersey Kerry Taylor Womens Jersey DeMeco Ryans Youth Jersey Rodney McLeod Youth Jersey Jayron Hosley Jersey DeMeco Ryans Youth Jersey Otis Sistrunk Youth Jersey George Iloka Jersey Clay Harbor Jersey Anthony Spencer Jersey Charles Brown Authentic Jersey Matt Forte Jersey Kevin Ogletree Jersey Hakeem Nicks Jersey for your clothing.
If you are not gratified with. For flesh out, you can set up a bit!
carry on speaking for coupon codes. It's a upright manipulate,
so you can quickly adjoin lenders in regulate to jibe your esthesis buds so you can in set up to see to it the

Here is my blog post :: Dee Milliner Jersey

Taibai Li said...

qihang0604michael kors outlet online
kate spade
oakley sunglasses
toms shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
pandora jewelry
cheap jordans
pandora jewelry
gucci outlet online
michael kors uk
true religion outlet
air max 90
ralph lauren uk
ralph lauren outlet
christian louboutin sale
coach factory outlet
coach outlet online
chanel bags
tory burch shoes
true religion
oakley sunglasses sale
ray ban sunglasses
q

Guo Guo said...

lebron james shoes
air max 2015
chanel outlet
barcelona jersey
nike free uk
chicago bulls jersey
coach outlet
hermes outlet
beats headphones
surpa sneakers
denver broncos jerseys
boston celtics jersey
manchester united jersey
chicago blackhawks jersey
arizona cardinals jerseys
nike trainers
philadelphia eagles jerseys
indianapolis colts jerseys
atlanta falcons jersey
coach outlet canada
rolex watches uk
canada goose outlet
stuart weitzman boots
swarovski uk
minnesota vikings jerseys
ray ban sunglasses
nike air max uk
seattle seahawks jerseys
oklahoma city thunder jerseys
air max 90
golden state warriors jerseys
the north face outlet
kansas city chiefs jerseys
burberry outlet
washington redskins jerseys
san antonio spurs jerseys
juicy couture outlet
hermes belt
koby bryant shoes
new england patriots jerseys
a chang 0611

Wenhao Guo said...

ugg boots clearance,ugg australia,uggs on sale,ugg slippers,uggs boots,uggs outlet,ugg boots,ugg,uggs
cheap oakley sunglasses
spurs jersey
nba jerseys wholesale, http://www.nbajerseys.us.com
washington redskins jerseys
chanel outlet
true religion outlet,true religion jeans,true religion kids,true religion jeans sale,true religion jeans for men,true religion jacket,true religion sale
michael kors handbags
gucci outlet
juicy couture sale
prom dresses
cheap evening dresses
ugg boots, http://www.uggsoutlet.us.org
tim tebow jersey,julian edelman jersey,darrelle revis jersey,vince wilfork jersey,tom brady jersey,rob gronkowski jersey,deion branch jersey,jerod mayo jersey,danny woodhead jersey
nike air huarache,nike huarache,nike huarache sneakers,nike huarache shoes
jerome simpson jersey,marcus sherels jersey,phil loadholt jersey,tom johnson jersey
nike sneakers
chicago blackhawks jersey
ray ban sunglasses, http://www.raybansunglass.co.uk
gucci shoes
lebron 12
oakley sunglasses
the north face jackets
cheap nike shoes
tory burch outlet
warriors jerseys
christian louboutin uk
real madrid football shirts
bobby orr blackhawks jersey,jeremy roenick authentic jersey,jonathan toews blackhawks jersey,stan mikita blackhawks jersey,corey crawford blackhawks jersey,michael jordan jersey,michal handzus jersey,peter regin jersey
cheap oakley sunglasses
yongri0810

Abel Ahar said...

Here we present to introduce to all visitors in this great blog. and thank you for allowing me .

cara menggugurkan kandungan
obat aborsi
tanda tanda kehamilan

kenzo julian said...

This is a very good article material and it is very useful for us all. thank you . cara menggugurkan kandungan